Tabăra Internaţională de Limba Engleză – Bran 2014

zdrenghea-biancaLa sfârsitul primei săptămâni din vacanţa de vară am fost în ,,TABĂRA INTERNAŢIONALĂ DE LIMBA ENGLEZĂ BRAN”, prima mea tabără, pe care o aşteptam cu nerăbedare, emoţiile crescând pe măsură ce se apropia data plecării

În fiecare dimineaţă, mă trezeam nerăbdătoare pentru a participa la activităţile din ziua respectivă. După micul dejun, mergeam într-o sală în care se desfăşurau lecţiile de limba engleză. Acolo, lucram pe materiale, fişe de lucru sub îndrumarea profesorului, Alex Couzens, şi faceam multă conversaţie în limba engleză. Deşi toate lecţiile s-au dovedit în egală măsură captivante, în opinia mea una dintre ele cu tema ,, Castele” s-a evidenţiat în mod deosebit, deoarece am vorbit de castelele din alte tări cât şi despre Castelul Bran (Dracula). După masa de prânz, în timpul liber, după preferinţe, făceam echitaţie, Paintball, înotam în piscina de la Pensiune sau ne jucam în mijlocul naturii diverse jocuri.

bianca2Workshop-urile precum: Arts & Crafts, Photo Contest, Zumba Dance, Face Painting erau foarte interesante deoarece în fiecare zi experimentam lucruri noi. După cină participam la diverse activităţi cum ar fi sportul, concursul de cultură generală şi concursul de talente. Seara se încheia cu muzică şi dans la discoteca modernă organizată la Pensiune. În ultima seară domnişoara Holly m-a pictat pe faţă, am participat la Carnaval şi am fost premiată de juriu. Deasemenea am cântat, am dansat şi ne-am fotografiat în jurul focului de tabară. A fost o noapte de neuitat, pe care nu o pot descrie doar în câteva cuvinte.

Ultima zi de tabară a fost o zi tristă, pentru că a trebuit să ne luăm rămas bun de la toate frumuseţile din jur, de la cei care ne-au fost profesori pentru o săptămână şi de la ceilalţi copii de la alte şcoli, cu care am fost colegi la activităţi. Am plecat din tabară sâmbătă cu lacrimi în ochi pentru că timpul a trecut repede, deşi noi am încercat să-l valorificăm la maxim dormind mult mai puţin, dar şi cu multe amintiri plăcute.

Pentru mine această tabără a fost unică şi de aceea nu o voi uita niciodată, iar experienţa pe care am trăit-o la Bran mi-aş dori să se repete şi anul viitor.”

Zdrenghea Bianca – Andreea clasa a VI a B

andreea-geamanuA fost cea mai frumoasă tabără!!!

M-am simţit foarte bine acolo şi mi-am făcut mulţi prieteni. În fiecare zi am avut activităţi frumoase desfăşurate cu ajutorul tinerilor profesori britanici care au fost foarte drăguti. Au fost activităţi ca: Airsoft, paintball, capture the flag, glider making, english garden games. Având în fiecare zi un program plin cu activităţi ca acestea şi fiind înconjurată de oameni minunaţi, îmi doresc  mult să revin şi la anul în această tabără.”

Andreea Geamanu

 

 

 

 

elena-geamanuA fost prima mea tabara si a fost grozava!!!

In fiecare zi am facut ceva nou, distractiv si am avut discoteca in fiecare seara. Profesorii au fost foarte prietenosi si simpatici. Mi-am facut multi prieteni noi. Cel mai mult mi-au placut orele de engleza in care ne-am jucat o multime de jocuri impreuna cu profesorul nostru. In ultima seara am participat la focul de tabara si mai tarziu am cantat cantece in jurul lui. M-am distrat de minune. Nu voi uita niciodata aceasta tabara. Astept cu nerabdare urmatoarea tabara de engleza.”

Geamanu Elena 

 

 

 

 

 

 Leave a Reply