Halloween

Primul carnaval Halloween online din istoria şcolii 113

Şi la această ediţie a fost multă distracţie, chiar mai multă ca în anii precedenţi. Ca de fiecare dată, elevii de la clasele de intensiv, limba engleză, şi-au demonstrat cunoştinţele de limbă engleză şi talentul actoricesc interpretând scenete în limba engleză. Ediţia de anul acesta a dorit să scoată în evidenţă talentul elevilor şi în alte domenii cum ar fi muzica şi dansul. S-a putut observa o adevărată pasiune de a cânta şi de a dansa, astfel încât publicul a avut ocazia să asiste la o adevărată întrecere între clase.

Nota specifică a carnavalului a fost dată de parada costumelor, în care elevii au dat dovadă de creativitate şi originalitate, dar şi de foarte multă eleganţă în prezentarea costumelor.

Organizatorii carnavalului, profesorii de limba engleză – Zina Bujor, Geanina Ghidarcea şi Traian Popa au dorit ca, prin intermediul acestei manifestări culturale, să-i motiveze pe elevi pentru studiul limbii engleze, să popularizeze noţiunile de cultură şi civilizaţie anglo-saxonă şi să demonstreze că limba engleză nu este doar o materie de studiu, ci şi un instrument util, o modalitate de a învăţa distrându-ne.

Leave a Reply